FLEXIMAT, des del 1998

La teva solució en premsaestopes i tubs flexibles

Els premsaestopes són dispositius que es fan servir per connectar i assegurar els cables elèctrics connectats als equips principals. Són elements fonamentals en incomptables projectes i, de la qualitat i eficàcia d'aquests elements en depèn realitzar feines segures.

Necessiteu més informació?

Anar al formulari

Aplicacions

Solucions per a protecció i connexió de cablejat elèctric

Sobre Fleximat

Des de 1998 FLEXIMAT ofereix solucions rendibles i d'alta qualitat que compleixen els requisits necessaris per a la indústria. Com a fabricants de premsaestopes, comptem amb un personal altament capacitat d'experts que utilitza dècades d'experiència relacionada amb la indústria elèctrica i electrònica per desenvolupar productes dels estàndards més alts disponibles.

A més, aquesta vasta experiència ens permet ajudar els clients a seleccionar els millors productes per satisfer els seus requisits de connexió únics.

Això garanteix que els nostres clients reben la solució més rendible possible, a més d'una que redueix els costos totals d'instal·lació.

A FLEXIMAT fabriquem premsaestopes de plàstic, premsaestopes metàl·lics, tubs de poliamida i ràcords per respondre a totes les necessitats dels nostres clients, sense importar el context en què es desenvolupi el seu projecte.

Amb una àmplia varietat de premsaestopes, els nostres productes es poden utilitzar en una gran varietat d'aplicacions, que inclouen automoció, ferrocarril, aviació, nàutica, maquinària, equipament elèctric, il·luminació, enginyeria, robòtica, telecomunicacions, automatització, energies renovables, entre d'altres.

Els nostres productes poden ser de poliamida, llautó niquelat, acer inoxidable i alumini. Protegim i assegurem cables armats i no armats.

La nostra prioritat sempre serà la satisfacció dels nostres clients, per tant comptem amb un equip dinàmic i experimentat que s'especialitza en l'atenció personalitzada per a la creació de solucions a mida. Això ens ha portat a ser referents al sector, amb clients no només al territori espanyol, sinó a més de 45 països. Compte amb els millors professionals!

Certificats

Rep ara la teva oferta!

Digueu-nos què necessita i el nostre equip contactarà
amb vostè en menys de 24 hores.

Per a una assistència immediata no dubteu a trucar-nos o escriure'ns, WhatsApp, telèfon, formulari o email.

Política de privadesa